Arezzo Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300lei

Experti în amenajarea băiilor, si nu numai

PROIECTUL TAU, PE MAINI BUNE

Fondat în 2015 în Ungaria, brand-ul Arezzo Design este prezent începând cu anul 2023 și în România cu un portofoliu de peste 300 de produse stocabile cu livrare imediată.

Design minimalist, eleganță, inovație.

INSPIRAȚIE PENTRU ORICE PROIECT

Produsele AREZZO Design se caracterizează prin design curat, minimalist, eleganță, soluții inovatoare și calitate premium. Scopul principal al companiei este de a crea o gamă în care nu există compromisuri.

Povestea Arezzo Design

Peste 8 ani de experiență

Design curat, minimalist și eleganță – acestea sunt elementele care ne definesc și ne fac unici pe piața. Suntem o companie tânără, dar puternică, fiind fratele mai mic al lui AREZZO Design KFT din Ungaria, un jucător important pe piața de acolo cu o cifră de afaceri de peste 2.000.000 de euro. Ne bucurăm de o creștere continuă a veniturilor din vânzări, depășind cu mult media industriei, și suntem încrezători că această tendință de creștere se va menține și în 2023.

Produsele noastre se remarcă prin soluții inovatoare și calitate premium. Ne propunem să oferim o gamă de produse în care nu există compromisuri, deoarece suntem convinși că partenerii si clienții noștri nu ar trebui să facă niciun compromis când vine vorba de design și inovație în achiziționarea obiectelor sanitare, indiferent de bugetul disponibil.

Rețeaua noastră de parteneri este într-o continuă expansiune, având în prezent peste 300 de parteneri în Ungaria. Ne bucurăm de succesul pe care l-am obținut acolo și suntem hotărâți să extindem operațiunile și pe piața din România.

Numele nostru, AREZZO, vine de la un frumos oraș italian din Toscana, situat aproape de Florența. Acest oraș reprezintă tradițiile arhitecturii și designului italian, stilul, moda și eleganța. Valori care ne inspiră și ne ghidează pe drumul pe care l-am ales de la început.

Vă invităm să descoperiți universul AREZZO Design și să vă bucurați de produsele noastre de calitate, inovatoare și estetice. Suntem aici pentru a vă oferi experiențe unice în designul interior și pentru a vă ajuta să creați spații de baie care să reflecte personalitatea și gusturile dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru că ne-ați ales și suntem nerăbdători să colaborăm cu dumneavoastră în realizarea proiectelor de design interior.

Cu stimă,
Echipa AREZZO Design

Spune-ne povestea ta cu Arezzo Design

Clienți mulțumiți
Asteptăm cu nerăbdare să auzim părerea clienților nostri. Poti lăsa chiar tu primul review completând formularul nostru de feedback. Fă click pe chenar si ajută-ne să ne îmbunătățim serviciile


Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Cos de cumpărături închide