fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei

Cine suntem?

Suntem AREZZO Design SRL, o firmă înființată în România, având CUI: RO47746873, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J8/690/03.03.2023, adresă sediului social Str. Brândușelor nr. 68-70, etaj 2, birou nr. 71, Jud. Brașov. În cazul în care doriți să ne contactați, o puteți face prin e-mail la adresa: office@arezzodesign.ro, prin telefon la numărul: 0728 188 408 sau prin corespondență tradițională la adresa prezentată mai sus.

În afara de noi, AREZZO Design SRL, anumite date colectate de acest site vor fi procesate și de către Google, în calitate de furnizor de servicii de analiză a traficului, și Banca Transilvania (BT Pay), în calitate de procesator de plăți cu cardul. Mai multe detalii referitoare la datele colectate și modul de procesare veți găsi în cele ce urmează.

Despre Politica de Confidențialitate

Dreptul la viață privată este important pentru noi toți, de aceea dorim să vă oferim o vedere cât mai clară asupra datelor cu caracter personal pe care le colectăm și scopurile în care le vom utiliza.

Această Politică de Confidențialitate explică modul în care noi, AREZZO Design SRL, colectăm, utilizăm, păstrăm și dezvăluim informațiile personale pe care le primim de la utilizatorii site-ului nostru web. Respectăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dumneavoastră personale și facem tot posibilul pentru a proteja aceste informații. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu această Politică de Confidențialitate.

Ce date colectăm?

Incercăm să ne limităm la a colecta acele date care sunt strict necesare pentru a vă oferi serviciile pe care le așteptați de la noi.

Mai exact, în timpul simplei navigări pe site-ul nostru colectăm:

  • Adresa IP a terminalului de pe care accesați site-ul. Aceasta este o informație necesară pentru a putea identifica terminalul de pe care accesați site-ul pentru a putea realiza comunicarea cu server-ul nostru. 
  • ID-ul sesiunii, care este un cod generat automat de către sistem.

Aceste date sunt folosite doar în scopul de a asigura funcționalitatea minimală a site-ului și de a asigura o cale de analiză a securității site-ului.

În cazul în care decideți să deveniți utilizator înregistrat va fi necesar să ne furnizați informații precum:

  • Date de identificare: Nume si prenume, necesare pentru a crea un cont personal.
  • Date de contact: adresa de e-mail necesară pentru a asigura comunicarea între sistem și dumneavoastră precum și pentru a ne permite să vă contactăm în diverse situații legate de activitatea dumneavoastră pe site-ul AREZZO Design.

Aceste informații vor putea folosite și în scopuri de marketing și publicitate, pentru a vă trimite oferte personalizate sau pentru a vă înstiința cu privire la noutăți apărute pe site-ul nostru.

În cazul plasării unei comenzi va fi necesar să ne furnizați informații cum ar fi:

  • Date de identificare: Nume si prenume, necesare pentru a vă putea identifica drept client și pentru a vă putea trimite produsele comandate și a emite documentele legale necesare
  • Date de contact: adresa de e-mail și număr de telefon, necesare pentru a putea asigura comunicarea cu privire la desfășurarea comenzii dumneavoastră.
  • Date de livrare precum adresa completa, necesare pentru a putea efectua livrarea produselor comandate.

Aceste informații vor fi transmise si partenerilor nostrii precum firma de curierat si serviciul externalizat de contabilitate pentru a putea efectua operatiunile necesare ducerii la indeplinire a obligatiilor ce decurg din comanda plasata de dumneavoastra. Totodata informatiile inscrise pe facturile fiscale vor fi comunicate autoritatilor abilitate in vederea realizarii raportarilor contabile obligatorii.

În cazul în care în momentul plasării comenzii nu optați și pentru crearea unui cont de utilizator, datele dumneavoastră personale nu vor fi utilizate în scopuri de marketing și publicitate, procesarea acestora limitându-se la operațiunile necesare livrării produselor comandate.

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Ce servicii administrate de terți folosim?

Serviciul de analiză a traficului, Google Analytics, administrat de Google, având sediul pentru EU în Dublin, Irlanda. Politica de confidentialitate poate fi citită aici: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Serviciul de procesare a plăților prin intermediul cardului bancar, BT Pay, administrat de Banca Transilvania.

Partajarea informațiilor cu terții

Nu vindem, nu închiriem și nu distribuim informațiile personale ale utilizatorilor noștri către terțe părți, cu excepția cazurilor în care este necesar să o facem pentru a furniza servicii sau produse comandate de utilizatori, sau în cazurile în care suntem obligați de lege să facem acest lucru.

De ce drepturi beneficiați în calitate de persoană vizată?

După cum probabil stiți deja, în calitate de persoană vizată de o prelucrare de date cu caracter personal, beneficiați de un set de drepturi ce decurg din legislația specifică, mai exact Regulamentul European 2016/679.

Dreptul de acces

Ne puteti solicita, în scris, o confirmare cu privire la existența unei procesări de date cu caracter personal care vizează, precum și alte informații referitoare la procesarea în cauză.

Dreptul la rectificare

Aveți dreptul de a interveni asupra datelor prelucrate în sistemele noastre, fie direct prin intermediul contului dumneavoastră, fie formulând o cerere scrisă în acest sens, trimisă la adresa de contact de pe site-ul arezzodesign.ro

Dreptul la ştergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”)

Puteti solicita iî orice moment eliminarea completă a datelor dumneavoastră cu caracter personal din sistemele noastre informatice. Această solicitare se limitează la informațiile prelucrate în alte scopuri în afară de cele ce constitiue obligație legală (ex: înregistrările contabile)

Dreptul la restricţionarea prelucrării

Aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastră cu caracter personal în condițiile specificate de legislația în vigoare.

Dreptul la opoziție

În orice moment, persoana vizată are dreptul de a se opune, din motive legate de situaţia particulară în care se află, prelucrării în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (e) sau (f) sau al articolului 6 alineatul (1) a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziţii. Operatorul nu mai prelucrează datele cu caracter personal, cu excepţia cazului în care operatorul demonstrează că are motive legitime şi imperioase care justifică prelucrarea şi care prevalează asupra intereselor, drepturilor şi libertăţilor persoanei vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă.

Procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri

Persoana vizată are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment și fără notificare prealabilă. În cazul în care facem schimbări semnificative în această politică, vom publica o notificare pe site-ul nostru. În acest caz, vom lua măsuri adecvate pentru a proteja datele personale transferate.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă  rugăm să ne contactați: 0751 200 499.

Cos de cumpărături închide