fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei

Binele comunității

Angajamentul nostru social

Suntem conștienți de puterea micilor gesturi și de impactul lor asupra mediului înconjurător.  Credem că ajutorul acordat celorlalți este o sursă de bucurie și împlinire pentru fiecare dintre noi. Înțelegem că faptele bune aduc beneficii atât celor ajutați, cât și celor care le fac. Ne angajăm să fim un exemplu de bunăvoință și să promovăm un mediu în care grijile, nevoile celorlalți și micile gesturi vor duce la crearea unei comunități responsabile. 

Spălatul pe dinți

În timp ce te speli pe dinți, închide robinetul pentru a evita risipa de apă. Folosește un pahar cu apă pentru clătire în loc să lăși apa să curgă continuu!

Apa fierbinte

Evită folosirea apei foarte fierbinți în timpul dușului, deoarece poate crește consumul de energie necesar pentru încălzirea apei. Optează pentru temperaturi mai moderate.

Mașina de spălat

Așteaptă să ai o cantitate mai mare de rufe pentru a umple mașina de spălat. Folosește setările de spălare eficientă a apei pentru a reduce consumul de apă.

Produsele AREZZO sunt concepute cu o atenție deosebită la detalii pentru a promova un consum redus de apă și o experiență de duș mai eco-friendly. Tehnologiile inovatoare utilizate în dușurile noastre creează un efect de “ploaie” sau un jet “aerat” care optimizează utilizarea apei. Aceste caracteristici permit o distribuție uniformă a apei și o presiune plăcută, oferind în același timp o experiență de duș relaxantă și revigorantă.

Prin reducerea consumului de apă fără a compromite confortul, produsele noastre sunt ideale pentru cei care doresc să își optimizeze utilizarea apei în locuința lor și  vor să fie mai responsabili privind sustenabilitatea mediului înconjurător.

pagina povestea
Cos de cumpărături închide