fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei

Împărtășește-ne experiența ta!

Ce părere ai? Ne dorim să știm!
Cristian Dicu Client

Recomand

După lungi căutări în sfârșit am găsit pe cineva care a înțeles perfect ce îmi doresc pentru baie. Personalul are experiență și m-a ajutat să fac alegerea potrivită privind mobilierul. Recomand cu toată încrederea!!
Crina Huduș Client

5 stele

Cu siguranță merită 5 stele. Foarte profesionali și de o amabilitate de admirat. Sunt o persoană indecisă mai ales când vine vorba de amenajarea casei. Pentru baie mi-am dorit o combinație între elegant și modern. Cu multă răbdare personalul m-a ajutat să iau decizia potrivită!
Eduard Chiric Client

Foarte mulțumit

Profesionalism, amabilitatea și experiență, asta am descoperit la Arezzo. M-au ajutat să găsesc lavoarul și mobilier perfect designului din baia mea. De Arezzo am aflat de la un prieten dupa ce i-am vazut cum si-a amenajat baia. Cu siguranță voi reveni!

Fiecare client este o parte esențială din călătoria noastră către excelență.  Suntem interesați de experiența ta cu noi și apreciem fiecare părere pe care o ai. Feedback-ul tău este esențial pentru a ne îmbunătăți continuu produsele și serviciile. Fie că ai avut o experiență pozitivă sau simți că există aspecte pe care le putem îmbunătăți, ne dorim să auzim părerea ta sinceră. Fiecare detaliu contează și contribuie la dezvoltarea noastră.

Așadar, te încurajăm să ne împărtășești gândurile și experiențele tale. Feedback-ul tău va fi luat în serios și va fi folosit pentru a ne ghida în direcția potrivită. Îți mulțumim pentru timpul acordat și pentru contribuția ta la călătoria noastră către excelență. Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la tine!

  Hai să facem cunoștință

  Descrie-ne cum a fost experiența ta de cumpărare:

  (de la navigarea pe site până la finalizarea comenzii)

  Cum ne-am descurcat cu livrarea?

  (promptitudine, condiție ambalaj, etc.)

  Cum evaluezi experiența de customer service?

  (calitatea asistenței primite, răspunsuri rapide, soluționarea problemelor)

  Ești mulțumit de produsul achiziționat?

  (îndeplinește așteptările tale cu privire la calitate, performanță, etc.)?

  Alte sugestii și/sau reclamații

  Ne bucurăm pentru orice altă sugestie și am dori să aflăm de eventuale alte reclamații legate de experiența ta cu Arezzo Design

  Cos de cumpărături închide