fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei

Formular returnare

Completează detaliile necesare pentru a procesa returnarea produsului!

  Produsele achiziționate de pe platforma AREZZO Design pot fi returnate în decurs de 14 zile calendaristice de la data achiziționării, conform prevederilor legale privind drepturile consumatorilor. Această perioadă începe de la data primirii produsului de către client. În situația în care clienții doresc să returneze produsele din diverse motive, inclusiv decizii de revocare sau identificarea unor defecțiuni minore, aceștia trebuie să urmeze procedura de returnare stabilită de AREZZO Design.

  Returnarea produselor se poate face exclusiv pentru acele articole care se află în condiții perfecte, neutilizate și nelipsite de ambalajul original, împreună cu toate accesoriile și documentele furnizate inițial. Procesul de returnare este supus unei verificări temeinice pentru a asigura respectarea criteriilor menționate. După evaluarea și confirmarea conformității cu politica de returnare a companiei, clienților li se va rambursa contravaloarea produselor în termen de maximum 14 zile lucrătoare de la data acceptării returului.

  Nu se pot returna:
  • Produsele utilizate sau al căror ambalaj a fost deteriorat de către cumpărător;
  • Produsele fabricate la comandă;

  Procedura de retur

  1. Înainte de a returna produsele, este necesar să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră și să ne comunicați ce produse doriți să returnați. Va fi necesar să ne comunicați totodată un număr de cont în care doriți să vă transferăm contravaloarea produselor returnate.
  2. Vom organiza transportul produselor de la dumneavoastră la depozitul nostru și vă vom trimite documentele de transport, pe care va fi necesar să le tipăriți și să le lipiți pe coletul ce conține marfa de returnat.
  3. Curierul va ridica produsele returnate de la adresa indicată de dumneavoastră.
  4. În termen de max 14 zile vă vom transfera în cont contravaloarea produselor returnate.
   În cazul în care doriți alte produse în schimbul celor returnate vă putem expedia o alta comandă în schimbul contravalorii produselor returnate. Această nouă comandă se supune politicii de costuri de livrare standard.

  Costurile procedurii de retur

  Serviciul de returnare a produselor este gratuit în sine, dumneavoastră fiind necesar să achitați doar transportul tur/retur pentru produsele returnate.

  Cos de cumpărături închide