fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei

Descoperă răspunsurile la întrebările tale!

Descoperă detaliile importante despre produsele și serviciile AREZZO Design!

Iată câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări de la clienții noștri. De la detalii despre produse până la informații despre politica noastră de retur, suntem aici pentru a-ți oferi claritate și încredere. Dacă ai nelămuriri sau întrebări, nu ezita să ne contactezi – suntem aici pentru a te ajuta!

Care sunt opțiunile mele în ceea ce privește amenajarea unei băi mici?

Există mai multe soluții ingenioase pentru băile mici, cum ar fi utilizarea mobilei suspendate, oglinzilor mari și a pieselor multifuncționale pentru stocare.

Ce opțiuni de stocare recomandați pentru a maximiza spațiul în baie?

Pentru a maximiza spațiul, recomandăm rafturi și dulapuri suspendate, organizatoare pentru sertare și soluții de stocare sub chiuvetă.

Cum pot alege corect dimensiunile mobilei de baie pentru spațiul meu disponibil?

Măsurați cu atenție spațiul disponibil și alegeți mobilierul care se potrivește perfect, luând în considerare și accesibilitatea și funcționalitatea.

Aveți sugestii pentru alegerea culorilor și finisajelor potrivite pentru baia mea?

Culorile deschise și finisajele lucioase pot face o baie mică să pară mai spațioasă, în timp ce finisajele mate pot adăuga o notă de eleganță.

Cum pot actualiza aspectul băii mele fără a efectua renovări majore?

Schimbarea accesoriilor, cum ar fi prosoapele, covorașele sau perdelele de duș, și adăugarea unor accente, precum oglinzi decorative, pot transforma aspectul băii fără a efectua renovări majore.

Care sunt caracteristicile de top pe care ar trebui să le caut atunci când cumpăr accesorii pentru baie?

Când cumpărați accesorii pentru baie, ar trebui să acordați atenție calității materialelor, durabilității, funcționalității și designului potrivit pentru stilul tău.

Ce politică de retur aveți în cazul în care produsul nu se potrivește cu nevoile mele sau nu este așa cum mă așteptam?

În situația în care un client dorește să returneze produsele, acest lucru poate fi efectuat în termen de 15 zile de la data recepționării lor. În acest caz, clientul suportă doar cheltuielile de transport conform Ordonanței de Urgență 130/2000. Este important ca produsele să fie în stare bună și să respecte condițiile specificate în politica de returnare pentru a beneficia de această opțiune.

Ce fac în cazul în care produsul sanitar livrat este defect sau nu corespunde descrierii online?

        Contactați-ne imediat: Luați legătura cu departamentul nostru de servicii clienți în cel mai scurt timp posibil pentru a raporta problema.

        Pregătiți informații relevante: Furnizați informații detaliate despre problema întâmpinată și, dacă este posibil, atașați fotografii care să evidențieze defectul sau discrepanța față de descrierea online.

        Urmați instrucțiunile echipei de suport: Echipa noastră de suport vă va ghida în procesul de returnare sau înlocuire a produsului, oferindu-vă informații despre pașii ce trebuie urmați.

        Returnarea produsului: Dacă este necesară returnarea produsului, vom furniza instrucțiuni specifice privind modul de expediere și gestionare a returului.

        Rezolvare rapidă: Ne străduim să rezolvăm rapid și eficient orice problemă, asigurându-ne că sunteți mulțumit și că primiți un produs corespunzător sau o compensație adecvată.

Cum funcționează procesul de returnare și cât durează până când primesc rambursarea?

Pentru a returna un produs, vă rugăm să ne contactați și să completați formularul de returnare. Rambursarea va fi procesată în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat.

Cum pot primi asistență în alegerea produselor sanitare potrivite pentru nevoile mele specifice?

 Pentru a primi asistență în alegerea produselor sanitare potrivite pentru nevoile tale specifice, puteți lua legătura cu noi. Puteți apela la numărul de telefon 0751200499 sau să trimiteți un e-mail la adresa office@arezzodesign.ro. Echipa noastră este  pregătită să vă ofere informații suplimentare, să răspundă la întrebările dvs. și să vă ajute să selectați produsele care să se potrivească cel mai bine cerințelor specifice.

Care sunt termenii și condițiile de livrare pentru produsele achiziționate online?

În cazul în care produsele solicitate nu se află pe stoc, precum și în cazul altor probleme care impiedică expedierea produsului așa cum este prevazută la punctul anterior, clientul va fi informat în legatură cu aceste împrejurări în momentul plasării comenzii sau în cel mai scurt timp de la intervenirea problemei, pentru a se stabili dacă susține comanda în noile condiții de livrare sau o revocă.

Există costuri suplimentare pentru transportul produselor?

Da, există costuri suplimentare pentru transportul produselor sanitare, în funcție de valoarea comenzii:

        Comenzi sub 300 de lei: Se percepe o taxă de livrare de 23,80 Ron.

        Comenzi de 300 de lei sau peste: Livrarea este gratuită.

Există reduceri sau oferte speciale pentru produsele sanitare în anumite perioade sau evenimente?

Da, există reduceri și oferte speciale pentru produsele sanitare în anumite perioade sau cu ocazia anumitor evenimente. Aceste promoții și reduceri periodice vor fi anunțate și disponibile pe site-ul nostru sau prin notificări, oferindu-vă oportunitatea de a beneficia de prețuri mai avantajoase în momentele potrivite. Recomandăm să verificați periodic site-ul nostru și să vă abonați la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte și promoții.

Care este durata estimată de livrare pentru produsele sanitare comandate online?

După plasarea comenzii, aceasta este în mod obișnuit procesată și pregătită pentru expediere. În cazul în care comanda este plasată la o oră mai târzie și este procesată doar în ziua următoare, termenul de livrare estimat este de aproximativ 2 zile lucrătoare de la momentul procesării comenzii.

Există opțiuni de instalare sau asamblare disponibile pentru produsele sanitare achiziționate online?

Da, de obicei, atunci când achiziționați produse sanitare online, acestea vin însoțite de un manual de instrucțiuni. Acest manual poate fi găsit în cutia produsului sau poate fi disponibil online pe pagina de profil a produsului pe site. În general, este recomandat să consultați acest manual înainte de a începe instalarea sau asamblarea produsului, pentru a vă asigura că procesul este realizat corect și în conformitate cu specificațiile.

Pot primi notificări despre reduceri sau produse noi prin abonarea la un buletin informativ?

Da, pentru a primi notificări despre reduceri sau produse noi, puteți să vă abonați la newsletterul nostru. Prin abonarea la acest serviciu, veți fi informat periodic cu privire la oferte speciale, promoții sau lansări de produse noi. Pentru a vă abona, puteți accesa site-ul nostru și să căutați opțiunea de abonare la newsletter în secțiunea dedicată, sau puteți să vă înscrieți atunci când efectuați o achiziție online. Abonarea la newsletter vă oferă posibilitatea de a fi la curent cu ultimele noutăți și beneficii oferite de companie.

Cum funcționează procesul de înregistrare a unei reclamații sau a unei probleme cu un produs sanitare achiziționat online?

-Contact telefonic: Puteți suna la numărul de telefon 0751200499 și discuta direct cu echipa de asistență a companiei. Explicați detaliile problemei și furnizați informațiile relevante despre produsul în cauză.

Contact în scris: Puteți trimite o reclamație sau o descriere a problemei prin e-mail la adresa office@arezzodesign.ro. Asigurați-vă că includeți toate detaliile necesare, cum ar fi numărul comenzii, numele produsului și o descriere detaliată a problemei.

Mesaj prin intermediul site-ului: puteți utiliza formularul online, secțiunea destinată reclamațiilor pentru a lăsa un mesaj detaliat cu privire la problema întâmpinată.

Adresează-ne o întrebare!

    Cos de cumpărături închide