fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei

Cum a început povestea AREZZO Design

Redefinim eleganța în fiecare detaliu

AREZZO Design – o sursă de inspirație pentru spațiile de baie perfecte. Numele nostru provine de la un oraș italian pitoresc din Toscana, care simbolizează tradițiile și eleganța italienești. Împărtășim aceste valori în fiecare produs pe care îl oferim, aducându-vă calitate, inovație și estetică în fiecare detaliu.

Suntem Echipa AREZZO Design, creatori de spații de baie care îmbină armonios funcționalitatea și estetica. Ca membru al familiei AREZZO Design KFT din Ungaria reușim să aducem pe piața din România un design curat, minimalist și o eleganță subtilă.

Cu o gamă variată de produse de înaltă calitate și soluții inovatoare, te ajutăm să transformi orice baie într-un spațiu de relaxare și rafinament. De la accesorii elegante și până la soluții complete de mobilier și instalații sanitare, aducem confortul și luxul în fiecare aspect al spațiului tău. 

0
Clienți
0
Produse
0
Ani Garanție
baie

Gamă variată de produse

Te așteptăm în showroom-ul nostru din Brașov să descoperi gama noastră variată de produse pentru baie. Fiecare element este conceput pentru a aduce un plus de eleganță și funcționalitate în spațiul tău. De la accesorii de baie la lavoare, oglinzi, căzi, baterii, mobilier, calorifere și sisteme de duș, suntem aici să transformăm baia ta într-un sanctuar al confortului și rafinamentului. Indiferent de preferințele tale și de stilul dorit, găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți crea baia visurilor tale în colecția noastră variată de produse.

Gamă largă de servicii

De la consultanță specializată pentru alegerea produselor potrivite, până la livrare rapidă și eficientă la ușa ta, suntem aici pentru a facilita fiecare etapă a procesului. Cu politici clare de retur și garanție extinsă, poți avea încredere că fiecare achiziție este susținută de sprijinul nostru. Iar în cazul unor intervenții necesare, oferim servicii profesionale de reparatii, pentru ca experiența ta să fie întotdeauna una fără griji.

baie (2)
Cos de cumpărături închide