fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei

Transformarea designului interior pentru baie într-un spațiu de relaxare și revitalizare

În era aglomerată în care trăim, baia nu mai este doar un loc funcțional, ci a devenit un un spațiu de relaxare și revitalizare. Cu ajutorul unui design interior inteligent și a unei game variate de produse de calitate superioară, baia poate deveni un loc în care să te deconectezi de la stresul cotidian și să te încarci cu energie pozitivă. Iată cum transformăm baia într-un spațiu de relaxare și revitalizare cu ajutorul gamei noastre variate de produse:

Rigole și scurgeri lavoar: Un sistem de scurgere eficient și estetic este esențial într-o baie modernă. Rigolele și scurgerile lavoar oferite de noi asigură o evacuare rapidă și uniformă a apei, contribuind la menținerea unui mediu curat și igienic. Gama întregaă o găsești în link-ul următor https://www.arezzodesign.ro/cat/accesorii-baie/ .

Lavoare: Fie că optezi pentru un lavoar dreptunghiular clasic, așa cum este modelul AREZZO Design Lavoar dreptunghiular cu suport prosoape NORFOLK 60X42cm – alb.  Dacă te atrage mai mult cel oval cu un design contemporan atunci te sfătuim să optezi pe modelul AREZZO Design Lavoar oval ATLANTA 75,5x43cm – alb. Gama noastră de lavoare oferă o varietate de opțiuni pentru a completa designul interior.

Oglinzi: Oglinzile reprezintă nu doar un element util în baie, ci și un element de design important. Oglinzile noastre, disponibile în diferite forme și dimensiuni, adaugă profunzime și lumină spațiului, contribuind la crearea unei atmosfere plăcute și relaxante în baie. 

Echipate cu funcții precum dezaburirea, care îți permite să-ți folosești oglinda chiar și în timpul unei băi fierbinți, fără a fi nevoie să aștepți să se împrăștie aburul. Altele pot fi conectate prin Bluetooth la dispozitivele tale mobile, astfel încât să poți asculta muzică sau podcasturi direct din oglinda baiei, oferindu-ți o experiență de relaxare și divertisment la un alt nivel.

Dacă îți dorești o oglindă dreptunghiulară poți opta pe AREZZO Design Oglinda inteligentă cu LED CONTRAST 100x80cm sau pe AREZZO Design Oglindă inteligentă cu LED și dezaburiere, rotundă 80cm, în cazul unei oglinzi rotunde.

Calorifere / Radiatoare: Asigură un climat plăcut în baie și menține prosoapele uscate și calde cu ajutorul unui calorifer sau radiator portprosop elegant și eficient. Descoperă gama noastră de calorifere și radiatoare disponibile în diferite dimensiuni și finisaje. 
Căzi baie: O cadă poate fi punctul central al unei băi spațioase și confortabile. Te invităm să descoperi modelele noastre de căzi moderne și funcționale.

Sisteme de duș: Transformă rutina zilnică de duș într-o experiență plăcută și revigorantă cu ajutorul sistemelor de duș moderne. Brațe de duș, capete de duș cu jeturi multiple potrivite pentru panourile de duș elegante sunt doar câteva din opțiunile disponibile în gama noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumpărături închide