fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei

Top idei de renovare a spațiului de baie- Oglinzi, Lavoare și Căzi baie

Renovarea spațiului de baie este o modalitate excelentă de a aduce un aer proaspăt și modern în locuința ta. Dacă ești în căutarea unor idei inspirate pentru renovarea designului interior, nu trebuie să cauți mai departe! Iată câteva sugestii pentru a-ți transforma baia într-un spațiu elegant și funcțional, folosind gama noastră variată de produse:

Oglinzi

Oglinzi dreptunghiulare: Oglinzile dreptunghiulare sunt o alegere clasică și versatilă pentru orice baie. Acestea adaugă un aspect modern și elegant și oferă o reflecție clară și uniformă. În gama noastră regăsești modelul AREZZO Design Oglindă dreptunghiulară LED cu dezaburire și afișaj electronic, 60x70cm sau AREZZO Design Oglinda inteligenta cu LED + oglinda cosmetica CONTRAST 60x80cm.

Oglinzi ovale: Dacă vrei să aduci o notă de eleganță și rafinament în baia ta, oglinzile ovale sunt alegerea perfectă. Acestea adaugă un aspect mai moale și mai delicat spațiului.

Oglinzi rotunde: Pentru un aspect ușor și contemporan, oglinzile rotunde sunt o opțiune minunată. Acestea pot fi amplasate în diferite unghiuri. Optează fie pe AREZZO Design Oglindă inteligentă cu LED și dezaburiere, rotundă 100cm sau pe cea cu dimensiunea mai mică AREZZO Design Oglindă inteligentă cu LED si dezaburiere, rotundă 80cm.

Lavoare

Lavoare dreptunghiulare: Lavoarele dreptunghiulare sunt practice și elegante, oferind spațiu generos pentru spălare. Poți alege între modele montate pe blat sau integrate în mobilierul de baie. Întreaga gamă o regăsești pe site-ul nostru https://www.arezzodesign.ro/cat/lavoare/lavoare-dreptunghiulare/

Lavoare duble: Dacă ai un spațiu mai mare de lucru în baie, lavoarele duble sunt o opțiune excelentă. Acestea oferă mai mult confort și funcționalitate pentru utilizarea simultană a două persoane. Optează pe unul din modelele noastre încorporabile în mobilier AREZZO Design Lavoar dreptunghiular dublu MAXXI 120X46cm – alb și AREZZO Design Lavoar incorporabil dreptunghiular dublu LOWELL 120X46cm – alb.

Lavoare ovale: Pentru un aspect mai organic și fluid, lavoarele ovale sunt ideale. Acestea adaugă o notă de eleganță și modernitate și sunt potrivite pentru băile de dimensiuni mai mici. Întreaga gamă o regăsești pe site-ul nostru https://www.arezzodesign.ro/cat/lavoare/lavoare-ovale/ .

Căzi baie

Căzi freestanding: Amplasate independent de pereți sau alte obiecte, aceste căzi devin aspecte importante pe care trebuie să pui accent în spațiul tău de baie. Optează pe una din modelele noastre ce se potrivesc spațiului tău de baie

1.AREZZO Design Cadă baie acril freestanding de perete FLORIDA 170x75cm – alb 

2.AREZZO Design Cadă baie acril freestanding de perete MANHATTAN 170x80cm – alb

3.AREZZO Design Cadă baie acril freestanding SILK 170x85cm – alb mat

4.AREZZO Design Cadă baie marmura turnata freestanding de perete MARYLAND 170x80cm – alb

5.AREZZO Design Cadă baie marmura turnata freestanding PALMYRA 150x70cm – alb

Indiferent de preferințele tale, gama noastră variată de oglinzi, lavoare și căzi pentru baie îți oferă o mulțime de opțiuni pentru a-ți transforma spațiul într-o oază de relaxare și confort. Alege combinația perfectă pentru nevoile tale și bucură-te de o baie renovată și modernă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumpărături închide