fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei

Tendințe în designul de interior pentru băi în 2024

Într-o lume în continuă schimbare, designul de interior pentru băi evoluează constant pentru a reflecta noile tendințe și preferințe ale consumatorilor. 

Anul 2024 aduce cu sine o serie de tendințe proaspete și inovatoare în amenajarea spațiului de baie, de la tehnologii avansate până la elemente de design inspirate din natură și sustenabilitate. Aici sunt câteva dintre cele mai remarcabile tendințe care își fac loc în baile de astăzi:

Paleta de culori naturală: În 2024, se observă o preferință tot mai mare pentru culori naturale și tonuri neutre în designul spațiului de baie. Culorile pământii, tonurile de alb și gri deschis creează un ambient calm și relaxant, oferind o senzație de spațiu deschis și luminozitate.

Minimalismul: Designul minimalist continuă să fie în vogă în 2024, cu accentul pus pe funcționalitate și simplitate. Mobilierul cu linii curate, accesorii spațioase și depozitare inteligentă sunt caracteristici definitorii ale băilor moderne.

Tehnologie inteligentă: Integrarea tehnologiei în baie devine din ce în ce mai populară. De la robinete și dușuri controlate de la distanță până la oglinzi inteligente cu funcții de iluminare ajustabilă, tehnologia aduce un nivel ridicat de confort și eficiență în spațiul de baie. 

Spații verzi în interior: În încercarea de a aduce natura în interior, plantele de interior și elementele de design inspirate din natură sunt tot mai prezente în băile moderne. Grădinile verticale, plantele și accentele verzi aduc un aer proaspăt și revitalizant în spațiul de baie.

Materiale durabile și sustenabile: Conștientizarea impactului asupra mediului înconjurător își face simțită prezența și în designul băilor. Materialele durabile și sustenabile, precum lemnul reciclat, piatra naturală și ceramica ecologică, sunt preferate pentru crearea unui spațiu de baie eco-friendly. 

Dușuri cu efect de ploaie: Dușurile cu efect de ploaie câștigă tot mai mult teren în băile moderne. Experiență relaxantă oferită de picăturile fine de apă simulează o ploaie blândă și revigorantă, transformând dușul într-un moment de răsfăț și relaxare. 

Cadă freestanding: Înlocuindu-și treptat băile tradiționale, căzile freestanding devin o alegere populară în 2024. Designul lor elegant și aspectul lor spațios conferă un aer luxos și contemporan.

Iluminare ambiantă: Iluminarea ambientală joacă un rol esențial în crearea unei atmosfere plăcute în baie. Folosirea luminilor LED reglabile în funcție de intensitate și culoare permite personalizarea iluminării în funcție de preferințe și starea de spirit.

Baterii și accesorii cu finisaje mate: Finisajele mate devin din ce în ce mai populare în spațiul de baie în 2024. Bateriile și accesorii cu finisaje mate, precum negru mat sau auriul periat, adaugă o notă de eleganță și sofisticare în baie, completând aspectul general al spațiului. Descoperă întreaga noastră gamă de produse potrivite pentru baia ta. Click pe link  https://www.arezzodesign.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumpărături închide