fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei

Sticlă fumurie sau sticlă mată?

Baia reprezintă un spațiu esențial în locuința noastră, un sanctuar personal unde ne pregătim pentru ziua ce urmează sau unde ne relaxăm după o zi lungă și agitată. Este un loc în care fiecare detaliu contează și unde designul ales poate face o diferență semnificativă în confortul și atmosfera spațiului.

Când vine vorba de designul băii, dimensiunile și forma spațiului disponibil sunt aspecte esențiale de luat în considerare, alături de preferințele noastre personale în ceea ce privește stilul și estetica.

Un lavoar cu un design simplu și elegant poate adăuga un aer de rafinament în baie, în timp ce un lavoar mai îndrăzneț și modern poate fi punctul central al întregii încăperi. Materialul din care este fabricat lavoarul este, de asemenea, extrem de important, având propriile sale avantaje și dezavantaje.

Iată câteva modele de lavoar din sticlă care satisfac dorințele tale în legătură cu eleganța și confortul spațiului de baie:

Lavoarul AVEX de la AREZZO Design – din sticlă mată

AVEX se remarcă prin designul său contemporan și rafinat, fiind creat din sticlă mată, cu atenție la detalii pentru a oferi o estetică aparte în orice baie sau toaletă. Cu dimensiunile sale compacte de 42x42x11cm, este ideal pentru spații mai mici sau poate fi folosit pentru a crea un punct focal distinct într-o baie mai generoasă. Fabricate prin tratamentul sticlei pentru a obține acea finisare mată, aceste lavoare sunt, de asemenea, rezistente și ușor de întreținut.

Lavoarul GLAM de la AREZZO Design – din sticlă fumurie

Fabricat din sticlă fumurie de înaltă calitate, lavoarul GLAM este o alegere excepțională pentru cei care doresc să aducă o notă distinctivă de eleganță și rafinament în baia lor.
Procesul de fabricație al sticlei fumurii implică tratarea sticlei prin expunerea la vapori de amoniac sau aplicarea unui strat subțire de material opac pe suprafață, conferindu-i acea nuanță subtilă de gri, creând un aspect sofisticat dar și misterios. Cu dimensiuni compacte de 39,5×39,5×12 cm, acest lavoar este perfect adaptat spațiilor mai mici și poate fi integrat cu ușurință în orice tip de baie.

Lavoarul RUBEN de la AREZZO Design – din sticlă mată

RUBEN reprezintă un amestec rafinat de eleganță și funcționalitate, fiind ideal pentru a completa orice spațiu de baie modern.
Dimensiunile lavoarului, 42x42x11cm, sunt perfecte pentru a se integra armonios pe orice blat de dimensiuni standard.
Culoarea gri închis mat adaugă un aer de subtilitate și sobrietate, potrivindu-se perfect într-o varietate de preferințe de design interior.


Montajul pe blat este simplu și rapid și oferă posibilitatea de a alege din mai multe variante de baterii. Ai posibilitatea de a alege o baterie înaltă, cu montaj pe blat sau una încastrată în perete cu pipă lungă. Suprafața netedă a lavoarelor facilitează întreținerea, astfel încât să puteți menține aspectul impecabil al băii dvs. fără efort suplimentar.

Alegerea unui lavoar din sticlă afumată sau mată poate fi o opțiune excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă de rafinament în baia lor. Cu beneficiile lor estetice și funcționale, aceste lavoare sunt un element de design care merită luat în considerare în procesul de amenajare sau renovare a băii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumpărături închide