fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei

NOU! AREZZO Design Vas WC Vortex, Rimless – ARIZONA

Rafinament și igienă

“Igienă înseamnă sănătate și echilibru. În spațiul de baie, un mediu curat este esențial pentru un spirit curat și liniștit, care să se reflecte în fiecare aspect al vieții noastre.”În căutarea unei soluții perfecte pentru a aduce eleganță și funcționalitate în baia ta? Gama ARIZONA este răspunsul. Cu un design rafinat și tehnologii moderne de ultimă generație, aceste produse redefinesc standardele în materie de igienă și stil. În acest articol, vom explora atuurile și inovațiile oferite de vasul de toaletă suspendat, Vortex, din gama ARIZONA.

Cu un design care îmbină eleganța clasică cu inovația modernă, vasul de toaletă suspendat, rimless ARIZONA, aduce o notă de stil și funcționalitate în orice baie. Aspectul său curat și uniform, datorat fixării speciale ascunse, îl transformă într-o piesă centrală a băii tale, indiferent de decorul ales. Disponibil în culori clasice, alb și negru, acesta se integrează perfect în orice ambient, adăugând un aer de rafinament.

Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale vasului de toaletă ARIZONA este tehnologia rimless și Vortex, care asigură o igienă superioară. Datorită lipsei marginii interioare, se elimină acumularea bacteriilor, ceea ce face ca curățarea să fie mai eficientă și mai ușoară. Suprafața este curățată în profunzime, asigurând un mediu igienic pentru întreaga familie.

Caracteristica Vortex pentru vasele WC reprezintă o inovație tehnologică deosebit de eficientă în ceea ce privește igiena și curățenia în baie. Această tehnologie este implementată pentru a asigura o evacuare mai eficientă a apei și pentru a menține suprafața vasului de toaletă cât mai curată posibil.

Principiul de funcționare al tehnologiei Vortex constă în crearea unui vortex sau a unui vârtej de apă în momentul evacuării. Atunci când se trage apa, jetul de apă este direcționat într-o mișcare circulară rapidă în interiorul vasului de toaletă. Acest vârtej de apă are capacitatea de a spăla eficient suprafața interioară a vasului, îndepărtând astfel murdăria și bacteriile.

Pe lângă eleganța și igiena oferite, vasul de toaletă ARIZONA este conceput pentru confortul maxim al utilizatorului. Cu o înălțime a scaunului de 35.5 cm și dimensiuni optime de lățime și lungime (36 cm și respectiv 52.5 cm), acesta oferă un confort deosebit în timpul utilizării. Materialul de înaltă calitate, ceramica durabilă, conferă produsului durabilitate și rezistență în timp.


Pornind din principiul “Igienă înseamnă sănătate și echilibru” gama ARIZONA reprezintă un echilibru perfect între eleganță, inovație și funcționalitate în baia ta. Vasul de toaletă suspendat, rimless, este un exemplu concret al atenției acordate detaliiilor și nevoilor utilizatorilor moderni. Cu un design impresionant, tehnologii inovatoare și un confort optim, acesta aduce un plus de valoare oricărei băi. Alege ARIZONA pentru a transforma baia ta într-un spațiu de relaxare și rafinament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumpărături închide