fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei

NOU! AREZZO Design Tăviță de duș din marmură turnată, cu aspect de piatră

Eleganță și siguranță

Suntem pasionați de designul și funcționalitatea acestor produse inovatoare, care îmbină frumusețea naturală a marmurei cu avantajele tehnologiei moderne. Astăzi, ne concentrăm pe modelul nostru de tavă de duș STONE, care aduce un plus de eleganță și practicitate băilor moderne.

Tava de duș STONE este fabricată dintr-un material compozit de înaltă calitate, ce combină marmura turnată cu o tehnologie de vârf. Această combinație oferă o rezistență remarcabilă în timp, asigurând durabilitate și o estetică deosebită. Suprafața tăvii nu este doar practică, ci și atrăgătoare estetic, aducând o notă de rafinament în orice baie.

Unul dintre aspectele esențiale ale tăvilor de duș este siguranța în utilizare. Tava de duș STONE vine echipată cu o suprafață antiderapantă, ce imită modelul plăcii ciobite, oferind aderență și confort în timpul utilizării. Acest aspect este deosebit de important pentru a preveni accidentele și a asigura o experiență de duș plăcută și sigură.

Flexibilitatea în instalare este un alt avantaj major al tavei de duș STONE. Aceasta poate fi montată în pardoseală sau pe pardoseală, adaptându-se perfect la nevoile și preferințele fiecărui utilizator. Indiferent de opțiunea aleasă, tava de duș STONE se integrează armonios în orice baie, datorită înălțimii ultraplate de doar 2,5 cm. Astfel, se creează un aspect minimalist și modern, fără a compromite funcționalitatea sau estetica.

Pentru un plus de eleganță și durabilitate, tava de duș STONE este echipată cu o rigolă de scurgere dreptunghiulară din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acest material rezistent la coroziune asigură o evacuare eficientă a apei și o durată lungă de viață a tăvii de duș. Astfel, utilizatorii pot beneficia de performanță și estetică pe termen lung, fără a face compromisuri.

Pe lângă funcționalitatea și estetica deosebită, tava de duș STONE este și ușor de întreținut. Suprafața sa netedă și non-poroasă împiedică acumularea de murdărie și impurități, facilitând curățarea și menținerea aspectului impecabil al băii. Cu puțin efort, veți putea păstra tava de duș STONE într-o stare perfectă de-a lungul timpului.

Tava de duș STONE reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută o combinație între frumusețea naturală a marmurei și avantajele tehnologiei moderne în amenajarea băii lor. Cu o suprafață antiderapantă, flexibilitate în instalare și o rigolă de scurgere din oțel inoxidabil, această tavă de duș aduce un plus de siguranță, eleganță și durabilitate în orice spațiu de baie. Investiția într-o tava de duș STONE este una pe termen lung, ce va aduce beneficii estetice și funcționale deosebite utilizatorilor săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumpărături închide