fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei

Negrul este noul negru – Cu accesoriile NORO nu poți da greș!

Negru a fost întotdeauna la modă și va fi întotdeauna la modă.

Așa cum a spus Wednesday Addams: “Nu voi mai purta negru când va fi inventată o culoare mai întunecată”.

Negru este elegant, negru este tare, negru este cool, negru este mistic – negru merge cu totul. Smartphone-urile, televizoarele, încălțămintea elegantă, jachetele de piele, ochelarii de soare clasici – toate sunt negre.
Negru funcționează întotdeauna bine, este aproape imposibil să dai greș cu el.
Acest lucru este valabil și în ceea ce privește designul interior, deși cu pereții vopsiți în negru ar trebui să fim atenți, nuanța întunecată aduce eleganță și rafinament acasă, indiferent dacă o aplicăm în detalii mici sau în blocuri mai mari.
Nu este altfel nici în baie.
Majoritatea oamenilor se gândesc la un design de baie predominant alb sau în nuanțe de bej, crem (sau popularul hibrid din anul trecut – greige), iar negrul poate părea o alegere neobișnuită și îndrăzneață pentru mulți. Totuși nu trebuie să fim în mod special curajoși pentru a avea o baie neagră, putem obține un efect puternic chiar și cu mici accesorii.
La fel și în situația în care alegeți colecția de accesorii NORO, disponibilă în oferta AREZZO Design.
În colecție găsiți suporturi de prosoape, săpun și hârtie igienică, agățători, dozatoare de săpun, rafturi colț și mici accesorii frumoase într-un design simplu și minimalist.
Aceste piese pot transforma baia singure, sau le putem combina cu mobilier negru, robinete negre speciale, chiuvete cu un design deosebit sau chiar cu un sistem de duș BLACKFIELD.
Aceste piese negre arată extraordinar de bine într-o baie minimalistă sau scandinavă, dar pot ridica chiar și un interior industrial la un nivel superior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumpărături închide