fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei
Disponibilitate: Lipsă stoc

Oglindă LED, lumină reglabilă, dezaburire, ceas si temperatură, 80cm

1.490,00 lei

Disponibil în 21 dez ile lucrătoare

SKU: AR-3053 Categorii ,

Descriere

O oglindă LED este mai mult decât doar un instrument util într-o baie; este un element esențial al designului interior modern, care oferă o experiență îmbunătățită de îngrijire personală. Cu dimensiunea sa generoasă de 80 de centimetri, această oglindă este o adiție impresionantă pentru orice spațiu de baie, conferind o notă de eleganță și funcționalitate.

Lumina reglabilă este una dintre caracteristicile de bază care transformă această oglindă într-un element de design versatil. Indiferent de momentul zilei sau de nevoile individuale, lumina poate fi ajustată pentru a oferi cea mai bună iluminare posibilă pentru machiaj, bărbierit sau orice altă activitate de îngrijire personală. Cu această funcție, utilizatorii pot obține întotdeauna imaginea dorită, indiferent de condițiile de iluminare din încăpere.

Funcția de dezaburire este o altă inovație excelentă, eliminând frustrarea de a aștepta ca oglinda să se dezaburească după o baie fierbinte sau un duș. Cu această caracteristică, oglinda rămâne clară și utilizabilă în orice moment, fără a fi necesară utilizarea unor instrumente suplimentare sau a unor substanțe antiabur.

În plus față de aceste funcții esențiale, oglinda este echipată și cu un ceas și un afișaj de temperatură. Aceste elemente adiționale nu doar completează aspectul estetic al oglinzii, ci și oferă o utilitate suplimentară. Utilizatorii pot verifica într-un singur loc ora și temperatura din baie, fără a mai fi nevoiți să instaleze alte dispozitive sau să recurgă la soluții mai complexe.

Construită cu tehnologie LED de înaltă calitate, această oglindă nu doar oferă un aspect contemporan, ci și eficiență energetică și durabilitate. Consumul redus de energie al LED-urilor asigură o funcționare economică pe termen lung, iar durabilitatea lor îi oferă utilizatorului o investiție de încredere pentru mulți ani în viitor.

Oglinda LED cu lumină reglabilă, funcție de dezaburire, ceas și afișaj de temperatură de 80 de centimetri este mai mult decât un simplu obiect de decor în baie. Este un partener de încredere în rutina zilnică de îngrijire personală, care combină eleganța designului cu funcționalitatea avansată, aducând o notă de lux și confort în fiecare zi.

Informații suplimentare

Conținut pachet

1 x Manual de utilizare si montaj, 1 x Oglinda led

Garanție (ani)

2 ani

Dimensiuni (mm)

800 mm

Material

Sticlă

Montaj

Motat pe perete

Denumire CaracteristiciCaracteristiciBine de știut
Înălțime800 mm
Lățime800 mm
Adâncime28 mm
FormaRotund
MaterialSticlă
RamăNu
PolițăNu
Afișaj LEDDaCeas + temperatură
Oglindă cosmeticăNu
LuminozitateReglabilă780LM
Temperatură luminăLumină caldă3000 kelvin
DezaburireDaAutomată
MontajMontat pe pereteDe conectat direct pe rețeaua electică
Putere30W
DifuzorNu
BluetoothNu
Garanție2 ani

Manual de întreținere pentru oglinda LED cu lumină reglabilă funcție de dezaburire și afișaj electronic, 600x700mm:

1. Curățare regulată:
Pentru a menține oglinda în condiții bune, curățați suprafața regulat cu o cârpă moale și uscată pentru a îndepărta praful și murdăria. Pentru pete mai dificile, folosiți o cârpă ușor umedă cu apă și săpun neutru. Evitați utilizarea solvenților sau a produselor chimice agresive care ar putea afecta finisajul sau funcționarea oglinzii.

2. Evitați umezeala excesivă:
În timp ce oglinda este proiectată să reziste la umiditate, este recomandabil să evitați expunerea excesivă la apă pentru a prelungi durabilitatea și performanța sa. În cazul în care oglinda intră în contact cu apă, ștergeți-o uscată imediat pentru a preveni depunerile de apă și potențialele daune.

3. Verificarea conexiunilor electrice:
Periodic, verificați conexiunile electrice ale oglinzii pentru a vă asigura că sunt sigure și funcționale. Dacă observați cabluri deteriorate sau conexiuni slabe, întrerupeți alimentarea și contactați un specialist în reparații pentru remedierea problemei.

Respectând aceste sfaturi simple de întreținere, veți putea să vă bucurați de oglindă în condiții bune și funcționale pentru mult timp înainte.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oglindă LED, lumină reglabilă, dezaburire, ceas si temperatură, 80cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumpărături închide