fbpx

AREZZO Design

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 lei
Disponibilitate: Lipsă stoc

Rigolă de scurgere îngustă, din oțel inoxidabil, 70cm – crom

660,00 lei

Stoc epuizat

SKU: AR-700K Categorii ,

Descriere

Rigola de scurgere ingustă din oțel inoxidabil, cu o lungime de 70 cm și o lățime a părții vizibile de 30 mm, reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru gestionarea scurgerii apei în spațiile de baie. Acest produs este conceput pentru a oferi nu doar funcționalitate, ci și un aspect estetic plăcut, fiind confecționat din materiale durabile și rezistente, precum oțelul inoxidabil de înaltă calitate.

Principala caracteristică a acestei rigole de scurgere este lățimea sa, care îi conferă un aspect elegant și discret în designul încăperilor. Cu o lățime a părții vizibile de doar 30 mm, această rigolă se integrează armonios în pardoseala oricărui spațiu, fără a atrage atenția asupra sa în mod excesiv. Cromul aplicat pe partea vizibilă adaugă un aspect strălucitor și modern, completând designul contemporan al băilor sau bucătăriilor.

Capacitatea sa de drenare de 30 litri pe minut este impresionantă, asigurând evacuarea rapidă a apei și prevenirea acumulării acesteia în exces în jurul rigolei. Acest aspect este esențial pentru menținerea igienei și prevenirea apariției mucegaiului sau a altor probleme legate de umezeală în încăperi.

Montajul și instalarea acestei rigole de scurgere sunt relativ simple, iar dimensiunile sale compacte permit amplasarea sa în diverse locații, inclusiv în dușuri, cabine de duș sau zone de bucătărie. Mai mult decât atât, construcția din oțel inoxidabil conferă rezistență la coroziune și durabilitate pe termen lung, asigurând astfel o funcționare optimă și o utilizare fără griji pentru mulți ani de acum înainte.

Indiferent că este utilizată în locuințe rezidențiale sau în spații comerciale, rigola de scurgere ingustă din oțel inoxidabil reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care caută să îmbunătățească atât aspectul, cât și funcționalitatea sistemului lor de drenaj. Fiind o combinație perfectă între estetică și performanță, această rigolă este un element de design care nu trebuie să lipsească din nicio baie modernă sau bucătărie elegantă.

Informații suplimentare

Greutate2,10 kg
Dimensiuni30 × 700 × 65 cm
Montaj

Montat în pardoseală

Material

Oțel inoxidabil

Culoare / Finisaj

Crom / Lucios

Garanție (ani)

12 ani

Denumire CaracteristiciCaracteristiciBine de știut
Grilă detașabilăDa
FormăDreptunghiular
Înălțime700 mm
Lățime vizibilă30 mm
Adâncime65 mm
CuloareCrom
FinisajLucios
MaterialOțel inoxidabil
Debit scurgere30l / min
Garanție12 ani
Conținut pachet1 x rigolă de scurgere, 1 x picioare nivelante, 1 x set montaj, 1x manual de utilizare și montaj

Întreținerea unei rigole de scurgere din oțel inoxidabil cu grilă reversibilă este esențială pentru menținerea aspectului estetic, durabilității și eficienței sistemului de scurgere. Iată câteva sfaturi importante pentru întreținerea corectă a unei astfel de rigole:

1. Curățare regulată: Curățați rigola și grila cu regularitate pentru a preveni acumularea de murdărie, reziduuri și calcar. Utilizați o perie moale și o soluție de curățare blândă sau un detergent neutru pentru a îndepărta depunerile și a menține strălucirea oțelului inoxidabil.

2. Evitați utilizarea substanțelor abrazive: Nu utilizați bureți abrazivi, perii dure sau alte instrumente care ar putea zgâria suprafața oțelului inoxidabil sau grila. Acest lucru ar putea deteriora aspectul și strălucirea materialului.

3. Ștergere uscată: După curățare, asigurați-vă că ștergeți complet rigola și grila pentru a preveni formarea petelor de apă și a prelungi durata de viață a oțelului inoxidabil. Aceasta va ajuta, de asemenea, la prevenirea formării petelor și a coroziunii.

4. Verificare periodica a sistemului de scurgere: Este recomandabil să verificați periodic sistemul de scurgere pentru a vă asigura că funcționează corect și nu există blocaje sau probleme de scurgere. Îndepărtați orice reziduuri sau obstrucții care ar putea afecta eficiența sistemului.

5. Uz preventiv: Pentru a preveni deteriorarea sau blocarea sistemului de scurgere, încercați să evitați aruncarea în rigolă a obiectelor dure sau a substanțelor care ar putea provoca blocaje sau coroziune.

Respectând aceste sfaturi simple de întreținere, veți putea menține rigola de scurgere din oțel inoxidabil cu grilă reversibilă într-o stare bună de funcționare și aspect estetic pe termen lung.

Manual de utilizare și montaj – AR-700K

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rigolă de scurgere îngustă, din oțel inoxidabil, 70cm – crom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumpărături închide